Infraroodverwarmingfullsizeoutput_e1f
Infraroodverwarming is middels een app aan te sturen.

Infraroodverwarming is elektrisch verwarmen. Dat klinkt duur maar is het niet. De investering is in tegenstelling tot de warmtepomp beperkt tot enkele honderden tot duizenden euro's. Ook de energiebelasting is betrekkelijk laag. U heeft het grote voordeel dat u nu ook bij oudere huizen met deze techniek voordelig van het gas af kunt. Zeker in combinatie met zonnepanelen zijn infraroodpanelen een goede keuze.

iwbM81ytQx+lb4z9%y%8ag
De panelen zijn strak en kunnen in allerlei uitvoeringen worden verwerkt.
Foto: infraroodverwarmingselement verwerkt in de spiegel.

De aansluiting en installatie is simpel en kan veelal zonder aanpassingen in uw huis direct op de bestaande elektra aangesloten worden. De aansturing wordt middels wandthermostaten geregeld. De wandthermostaat geeft naast uw temperatuurinstelling en huidige temperatuur tevens de vochtigheid in uw vertrek aan, zodat u ook tegen een te hoge vochtigheid maatregelen kan treffen. In de app (meerprijs) kunt u vele schema's inbouwen om uw comfort optimaal te waarborgen. Tevens geeft de app het verbruik van uw verwarmingsgedrag per ruimte aan. Het elektra gebruik per ruimte wordt inzichtelijk gemaakt, waardoor u optimaal en milieubewust de energie gebruikt.

IMG_3224
Natuurlijk is goede isolatie een pre´. Laat u daarom door ons alvorens te investeren uw isolatie in kwaliteit beoordelen. Wij doen dit middels infraroodmetingen.
Kosten voor dit onderzoek en het aanbieden van een advies op maat zijn € 250,—.