Bouw en verbouw


Projecten worden veelal door ons als team uitgevoerd. Voor iedere discipline kiezen wij de juiste zzp'er die zelfstandig met u financieel afrekent.
(Daar we naar Finsterwolde verhuizen per 29 juni 2019 zullen alle voorkomende werkzaamheden in eerste instantie door mij alleen uitgevoerd worden, totdat ik weer een volwaardig team om mij heen heb weten op te bouwen.)

Zo verrichten we tegelwerk, loodgieterswerk, timmerwerk etc. Moeten we een zzp'er inhuren dan gaan we niet tussen u en de zzp'er inzitten maar coördineren en begeleiden de klus wel voor u.
De voorbereidende, begeleiding- en coördinerende uren worden inzichtelijk gepresenteerd zodat u minimale overhead hebt over uw project. Wij rekenen geen toeslagen op arbeid of materieel waardoor u al snel 20-30% goedkoper uit bent bij gelijke kwaliteit. Echter ons motto is dat we plezier in ons werk willen hebben, dat we trots willen zijn op ons eindresultaat. Wij staan voor kwaliteit. Onze projecten worden kwalitatief hoogwaardig netjes en schoon opgeleverd.

Wij zijn er voor zowel kleinere klussen alsook grotere opdrachten. Wij gaan voor u aan het werk bij klussen waarvoor u het gereedschap of de tijd en kundigheid niet voor heeft om daarmee zelf aan de slag te gaan.
Of u een meubeltje op maat gemaakt wilt hebben of dat u uw huis geschilderd wilt hebben, uw goten vervangen moeten worden of dat er een nieuwe waterleiding aangesloten moet worden.
Wij pakken de werkzaamheden voor u op.

Nieuwbouwwerkzaamheden, verbouwingen en aanbouwen zijn werkzaamheden waarbij wij in goed overleg met de opdrachtgever een optimaal resultaat bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs.
Bij die werkzaamheden worden nagenoeg alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Denk hierbij aan het timmeren van kozijnen, het aanleggen van elektra, water, afvoerleidingen, gasleidingen, metselwerk, het plaatsen van wanden, keukens etc.

IMG_3176. IMG_3155. IMG_3198.

IMG_3191 D77DAFAD-1101-4DAF-A516-169E88EE6521

Wij doen zowel projecten voor particulieren als voor bedrijven als sportscholen en horeca locaties.

Op basis van uw ideeën werken we uw project uit tot een schitterende locatie waar uw klanten met plezier zullen vertoeven.

IMG_2493

Projecten, bedrijfsinrichting en horeca.

Naamloos IMG_0272

Enkele werkzaamheden besteden we uit gewoon omdat anderen dat goedkoper of beter kunnen dan wij.
Werkzaamheden welke we onderbrengen bij onze partners zijn stucwerk, dakafwerking en heiwerkzaamheden.